Om os

Hvem er vi?

Mit navn er Morten Østergaard Huus, og jeg er indehaver af GardinHuus. Jeg har været i branchen i mere end 18 år, hvilket betyder at jeg har kendskab til alle producenter, tendenser i branchen, nyeste design og kvalitet mm. Jeg gør en stor dyd ud af, at give mine kunder den bedst mulige service. Jeg tilbyder altid gratis opmåling, vejledning og kommer gerne forbi til en uforpligtende snak om Jeres ønsker og behov.

GardinHuus er en gardin- og markisevirksomhed, som fokuserer på design, kvalitet og funktionalitet. Derfor er vores leverandører også de dygtigste på markedet på hvert sit område. Nemlig Acrimo, som i flere årtier har leveret de bedste danske markiser og Luxaflex, som tilbyder gardiner til en hver smag i skræddersyet størrelser og i præcis den farvenuance, som passer ind i dit hjem.

Hos GardinHuus værner vi om kvaliteten i håndværket og bestræber os på, at være den bedste udbyder på markedet i regionen. Vi har sans for den sidste detalje og forlader aldrig dit hjem, før du er 100% tilfreds med det færdige resultat. Vi hjælper også gerne med små reparationer, samt gode tips og råd til vedligeholdelse af gardiner og markiser.

 

Skal vi tage en snak?