Kassette markise

Smuk og effektiv markise, der passer til enhver terrasse

Få de flotteste markiser på markedet til de bedste priser. Vi har prisgaranti og specielt tilbud på montering af solmarkiser og solafskærmning.

• Nem og enkel opsætning
• Fjernbetjenes med håndsender og som ekstraudstyr kan leveres sol- og vindautomatik
• Flere monteringsmuligheder
• Stærk og robust
• Kan modstå det skiftende danske vejrlig
• Lysægte, Texgard-imprægneret akryldug
• Frit valg mellem 5 farver
• Dansk produceret med 5 års garanti

Se også vores knækmarkiser her


Se vores tilbehør liste til markiser her

Price:
Sales price: 12.500,00
Størrelse

Farve

Tilbehør

Description

Leveret og kan monteres på murværk. Opsætning dog muligt på alle flader – Ring og hør nærmere omkring pris for dette.


Acrimo BASIS kassettemarkise er en konkurrencestærk kassettemarkise i et enkelt design, der passer perfekt til langt de fleste hustyper og facader.


Den lukkede kassette beskytter markisedugen effektivt i indrullet tilstand, og armene kører parallelt ud under markisedugen til et standardudfald fra 2,5 til 3,0 meter og man kan få dem i bredderne 3 meter 3,62 meter og 4,86 meter. Oventstående produkter kan rekvireres i breddemeter på 4,86 og 3,82 meter


Arme og kassette er grålakerede, og der kan frit vælges mellem 5 forskellige markiseduge. Dugen kan leveres i 3 mønstrede og 2 ensfarvede duge. Alle i lysægte og vejrbestandige akrylstof, der er Texgard.imprægneret. Det giver effektive smudsafvisende egenskaber.

Markisens hældning kan justeres ganske enkelt. Markisens arme og kassette er naturligvis i rustfrie materialer.


Acrimo BASIS kassettemarkise leveres som standard med indbygget fjernbetjent motor, der styres via en håndsender. Som ekstraudstyr kan leveres sol- og vindautomatik.


Materialer er vedligholdelsesfrie og rustfri. De bevægelige led er fremstillet af trykstøbt letmetal med høj bundstyrke. Armene er monteret med coatet wire og kraftige, indbyggede fjedre.


Markisestellet leveres grålakeret.


Fjernbetjent motor der styres via en håndsender er standard for kassette markisen. Der kan tilkobles sol- og vindstyring som ekstratilbehør.

Kontakt din lokale markise montør og leverandør her 

 


 

 

fragtfri kontakt